نوشته های خاکستری

๑۩۞۩๑ جدیدترینها فقط در این سایت ๑۩۞۩๑

نوشته های خاکستری

๑۩۞۩๑ جدیدترینها فقط در این سایت ๑۩۞۩๑

چرا باید آدامس را ترک کنید!

ایسنا: بیشتر آدامس‌هایی که امروزه تولید می‌شوند مملو از مواد شیمیایی سمی، رنگ‌های مصنوعی، مواد شیرین کننده و طعم‌دهنده‌های مصنوعی هستند.

به گزارش سایت اینترنتی ارگانیک، به رغم اینکه دندانپزشکان ادعا می‌کنند جویدن آدامس‌های بدون قند برای کاهش پلاک و پوسیدگی دندان‌ها مفید است اما در این مقاله هشت دلیل قانع کننده ارائه شده که شما را وادار می‌سازد این عادت نامناسب و مضر را ترک کنید:
۱- جویدن آدامس فشار مضاعفی را بر غضروف ضربه‌گیر در مفاصل آرواره شما وارد می‌کند و موجب می‌شود که تا پایان عمر در فک خود احساس درد و ناراحتی داشته باشید. حتی عضلات آرواره ممکن است در اثر جویدن زیاد آدامس سفت شده و موجب بروز سردردهای مزمن شوند.
۲ـ آدامس جویدن تاثیری در رفع بوی بد دهان ندارد چون معمولا بوی بد دهان ناشی از یک مشکل گوارشی یا بیماری لثه‌ یا دندان است که جویدن آدامس در واقع این بوی بد را با طعم تند نعناع همراه کرده و آنرا تشدید می‌کند.
۳ـ آدامس جویدن، تولید دائمی بزاق را تحریک می‌کند. فعالیت غدد بزاقی دهان برای چند ساعت متوالی، امری طبیعی نبوده و روی عملکردهای متابولیکی بدن تاثیر نامطلوب می‌گذارد.
۴ـ افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر باید از جویدن آدامس پرهیز کنند چون این کار علائم سندرم را در آنها تشدید می‌کند و علت آن وارد شدن هوای اضافی به داخل مجاری گوارشی هنگام آدامس جویدن است. این وضعیت در واقع فشار بیشتری را به روده بیمار وارد کرده و نفخ و تورم روده را نیز تشدید می‌کند.
۵ـ آدامس از پلیمرها و سایر مواد مصنوعی ساخته می‌شود که اگر ناگهان قورت داده شود هضم آن بسیار دشوار بوده و دستگاه گوارش را با مشکل مواجه می‌کند.
۶ـ بسیاری از آدامس‌های بدون قند موجود در بازار با ماده‌ای موسوم به «آسپارتام» شیرین می‌شوند که مصرف آن با بروز سرطان، دیابت، اختلالات نورولوژیک و حتی بروز نواقص مادرزادی مرتبط است.
۷ـ سایر آدامس‌ها نیز که معمولا حاوی مقادیر زیادی قند شربت ذرت موسوم به «فروکتوز» هستند علاوه بر بروز مشکلات و ناراحتی‌هایی مثل چاقی، دیابت و سرطان، عامل اصلی پوسیدگی دندانها به شمار می‌آیند.
۸ـ افرادی که دائم آدامس می‌جوند اغلب برای از بین بردن استرس (به ویژه در مورد افراد سابقا سیگاری) این کار را انجام می‌دهند بنابراین عامل ریشه‌ای اضطراب در آنها درمان نشده و ادامه می‌یابد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد