نوشته های خاکستری

๑۩۞۩๑ جدیدترینها فقط در این سایت ๑۩۞۩๑

نوشته های خاکستری

๑۩۞۩๑ جدیدترینها فقط در این سایت ๑۩۞۩๑

پیشگیری از بوی بد دهان

جام جم آنلاین: هرکسی دوست دارد همیشه دهان خوشبویی داشته باشد، از آنجا که این قضیه برای بیشتر افراد حائز اهمیت است، مواد خوشبوکننده دهان و دهانشویه‌ها یک صنعت چند میلیون دلاری را به‌وجود آورده‌اند.

گفتن این موضوع غم‌انگیز است که این محصولات همیشه در درمان کامل بوی بد دهان (هالیتوزیس) موفق نیستند یا تنها اثری موقت دارند.

در حقیقت تاثیر آنها ممکن است از شستشوی ساده دهان با آب و مسواک زدن و نخ دندان کشیدن کمتر باشد.

چه عواملی باعث بوی بد دهان می‌شوند؟

بوی بد دهان علل بسیاری دارد. اول از همه آن‌که ممکن است خود دهان منشا آن باشد. تجزیه ذرات غذا و سایر مواد باقیمانده در دندان‌ها یا اطراف آنها توسط باکتری‌ها می‌تواند بوی بدی تولید کند که از ترکیبات سولفور فرار ساخته شده است.

ادامه مطلب ...

ذکر آیت‌الله بهجت برای رفع مشکلات معیشتی

آیت الله بهجت

اهتمام آیت‌الله بهجت به مباحث امامت و مداومت او بر ادعیه و زیارات مأثوره، ساده زیستی و شهرت گریزی ایشان در کنار تأکید بسیار بر تعقل از ویژگی‌های برجسته ایشان است. 
ایشان تا جایی که در توان داشت نمی‌خواست پاسخ رد به مراجعه‌کنندگان بدهند. یک روز حوالی ساعت ۵/۹ صبح به خانه‌شان رفتم. منزل ایشان کوچک بود و سه اتاق داشت. یکی از اتاق‌ها اندرونی بود و دیگری اتاقی که بخشی را به کتابخانه و بخش دیگری را به پذیرایی از مهمانان و مراجعه‌کنندگان اختصاص داده بودند.
 
من هر روز حدود نیم ساعتی خدمت ایشان می‌رفتم و ایشان هم روی لطف و توجهی که به من داشتند، کلید منزلشان را به من داده بودند که هر وقت بخواهم، بتوانم به آنجا بروم. آن روز دیدم که شخصی دم در ایستاده و آقا هم به خاطر گرمای تابستان با یک پیراهن نازک و عرقچین دم در آمده‌اند و دارند با او حرف می‌زنند. 
جلو رفتم و سلام کردم و دیدم آن شخص دارد از دست تنگ و فشار معیشت با آقا صحبت می‌کند و از ایشان می‌خواهد دعایی را به او تعلیم بدهند تا از وضعیت مشقت‌بار خود خلاص شود.
 
آقا به ایشان فرمودند:«صبح و شب این دعا را بخوانید:

اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عن من سواک.»

 آن آقا گفت:«یادم نمی‌ماند. بی‌زحمت بنویسید و بدهید.» آقا به من فرمودند:«آقای افتخاری! بنویسید و به ایشان بدهید.» من خودم می‌خواستم «بطاعتک عن معصیتک» را هم بیفزایم که آقا فرمودند:«این کار را نکن.» آقا فرمودند:«بعد از آن هم صلوات بفرستید. ان‌شاءالله اثر دارد.»

کدام مدل مو برای صورت شما مناسب است؟

سلیقه افراد با هم متفاوت است، بنابراین هر کسی دوست دارد یک مدل، موهایش را کوتاه کند اما فقط سلیقه نیست که در انتخاب مدل موها تاثیر دارد بلکه حالت موها و صورت نیز می‌تواند تا حد زیادی مدلی را زیباتر یا زشت‌تر نشان دهد


این روزها کوتاه‌کردن مو یک هنر محسوب می‌شود و هر فردی حتی اگر چندان مهارتی هم نداشته‌باشد، می‌تواند فرق میان یک کوتاهی خوب را از کوتاهی بد تشخیص دهد چون به راحتی با یک تغییر ساده در موها چهره فرد کاملا عوض می‌شود. بیشتر خانم‌ها هم به‌شدت روی موهای‌شان حساس‌ هستند و حاضر نیستند حتی یک سانت موهای‌شان را بیشتر کوتاه کنند، بنابراین ترجیح می‌دهند به آرایشگری مطمئن مراجعه کنند اما انتخاب مدل مناسب نیز گاهی مشکل است، هر مدلی به‌صورت خاصی می‌آید و از طرف دیگر مدلی که برای موهای صاف مناسب است مسلما برای موهای فر چندان زیبا نیست. اگر بدانید چه مدلی مناسب حالت موها و صورت شماست حسابی کارتان آسان می‌شود و حتما از نتیجه نیز راضی‌تر خواهید بود.
ادامه مطلب ...

هویج پخته مغذی تر است

FunSara.Com | فان سرا دات کام

بیشتر افراد فکر می کنند، همه میوه ها و سبزی های خام، محتوی مواد مغذی بیشتری است اما نتیجه یک مطالعه نشان داد هویج پخته شده ، آنتی اکسیدان های بیشتری از هویج خام دارد. پختن هویج همراه با مقدار کمی روغن میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن بنامهای بتاکاروتن و اسید فنولیک را افزایش می دهد. در حین فرآیند پخت دیواره سلولهای گیاهی بافت هویج شکسته شده در نتیجه جذب آنتی اکسید موجود و سایر مواد شیمیایی مفید آن افزایش می یابد . با اضافه کردن کمی روغن به هویج پخته، مواد محلول در چربی آن راحتر جذب می شود. همچنین پختن گوجه فرنگی و اضافه کردن روغن به آن در حال پخت جذب لیکوپن موجود در آن را افزایش می دهد.
 سبزیجات و میوه های تازه معمولاً رنگدانه های * گیاهی زیادی دارند که تاثیر بسزایی درارتقاء سطح سلامتی دارد. ولی آنهایی که فوراً بعد از برداشت از زمین فریزمی شوند ممکن است رنگدانه های گیاهی بیشتری از آن دسته از میوه وسبزیهایی که روزها یا هفته ها برای انتقال به مغازه وقت می برند، دارا باشند. سبزیجات فریز شده و پخته شده ممکن است به اندازه انوع تازه مفید باشند. توصیه می شود تا جاییکه می توانید از انواع میوه ها و سبزی ها بصورت خام یا پخته ، فریز شده، کنسرو شده ویا خشک مصرف کنید مهم این است که مصرف میوه وسبزی به اندازه کافی و یا حتی زیادتر از نیاز باشد که برای سلامتی بسیار مفیدند.
نگهداری درست مواد غذایی در محتوای آنها بسیار اهمیت دارد مثلاً مواد غذایی که پس از برداشت به سرعت فرآوری و فریز شوند محتوی مواد مغذی بیشتری هستند نسبت به موادی که روزها یا شاید هفته ها طول می کشد تا به دست مصرف کننده برسند.

زندگی نامه پروفسور سید تقی فاطمی


 

زندگی
 نامه پروفسور سید تقی فاطمی

 

پروفسور تقی فاطمی معلم همه معلمین ریاضی ایران انسانی وارسته و پرتلاش بودند. در این نوشتار ضمن گرامی داشت یادشان به گوشه هایی از زندگی تحصیلی ایشان و خاطراتی که شاگردان وی ذکر کرده اند می پردازیم .

 

مرحوم دکتر سید محمدتقی فاطمی را پدر علوم ریاضی نوین در ایران میدانند. وی در سال ۱۲۸۳ ه.ش در شهر اصفهان دیده به جهان گشود. آدمی در هر شغل و مرتبه علمی که باشد چناچه الگویی راستین و نمونه ای در حد اعلا برای خود داشته باشد می تواند به آدمیت برسد. همواره یکی از مهمترین مشاغل برای دانشجویان ریاضی شغل شریف معلمی است بی گمان خواندن سرگذشت نمونه های وارسته و برجسته معامی ریاضی برای ما دانشجویان ریاضی جالب ، مهم ، اثرگذار و بسیار لازم مینماید تلاش ، تسلط ، جئیت ، تواضع ، تعهد بالاترین صفاتی هستند که یک معلم شایسته است داشته باشد. این ویژگی ها در پروفسور فاطمی یکجا می توان دید. تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در مدارس گلبهار و صارمیه به پایان رسانیده و در سال 1300 به خدمت اداره فرهنگ و معارف یزد درآمد. پس از طی تحصیلات ابتدایی و متوسطه عازم فرانسه شد و پس از نگارش رساله تخصصی استعمال گروهها در هندسه و کسب درجه پروفسوری ریاضیات از دانشسرای عالی پاریس به میهن بازگشت. وی در دانشسرای عالی تهران به تدریس علوم ریاضی و مکانیک استدلالی پرداخت و نخستین متخصص مکانیک تحلیلی کشورمان بود. پس از تاسیس دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ پروفسور فاطمی در همان سال دانشکده فنی تهران را بنیان می نهد. بعدها در تاسیس دانشکده علوم نیز مشارکت می نماید و سالها در این دانشکده به تدریس می پردازد.

ادامه مطلب ...