به گزارش خبر های شنیدنی فهرستی از مواد غذایی ک این خوردنیها تاثیر بسزایی در دور کردن استرس از انسان داره و یا ب عبارتی آرامش بخش هستن استرس ممکنه همه جا با شما باشه مث محیط کار در هنگام رانندگی در جشنها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی ک اخبار ناخوشایندی ممکنه از طریق رادیو و تلویزیون ب گوشتون برسه کارشناسان معتقدن ک ی رژیم غذایی تحریک کننده و نامنظم و آشفته در واقع پیش فاکتوری برا بروز استرسه ک معمولا شامل مصرف چای و میان وعدهها ب طور مکرر و نامنظمه اما با دنبال کردن ی رژیم غذایی منظم و همچنین انتخاب خوردنیهایی مناسب میتونه تا حد امکان استرس روزانه رو از خودمون دور نگهداریم
اولین خوردنی استرس زدا در این فهرست ماست است
ماست ب ویژه برا فصل تابستان مفیده چون سبک بوده و هضم اون هم آسونه
ماست یا هر محصول لبنی دیگه غنی از مادهای ب نام تیروسینه ک میزان
سروتونین رو در مغز افزایش میده. پروتئینها در محصولات لبنی مقدار
سروتونین رو ک نوروهورمونی در مغزه افزایش میدن و در نتیجه استرس اعصاب رو
کاهش داده و شما رو آروم می سازه
خوردنی بعدی برا از بین بردن استرس شکلات تلخه
مصرف شکلات تلخ از مقدار هورمون استرس میکاهد و سایر آشفتگیهای بیوشیمیایی مرتبط با استرس رو متعادل میسازه
مرکبات هم خوردنیهای مناسبی هستن برا برطرف کردن استرس.
میوهها حاوی قند طبیعی هستن ک ذهن رو از استرس خالی میسازن و مرکبات و میوههای تابستانی تاثیر بیشتری در این زمینه دارن
خوردنی ضد استرس بعدی بادوم درختیه
بادوم سرشار از ویتامین B2 و ویتامین E منیزیم و روی است. ویتامینهای B و
منیزیم تاثیر بسزایی در تولید سروتونین دارن ک خلق انسان رو تنظیم میکنن و
استرس رو تسکین میدن با برخی از اثرات منفی استرس مقابله میکنه و ویتامین
E هم ب عنوان یک آنتی اکسیدان مولکولهای رادیکال آزاد رو ک با استرس و
بیماری قلبی مرتبط هستن نابود میکنه
به گزارش خبر های شنیدنی : پرسپولیسی ها به دنبال جذب
بازیکنی در خط هافبک هستند و به این منظور طی روزهای آینده یک بازیکن کره
ای وارد ایران خواهد شد.
اما مسعود شجاعی بازیکن لژیونر فوتبال کشور
نیز به تازگی از بند مصدومیت رها شده و امکان بازی کردن پیدا کرده است.
این بازیکن در بازی های پیش فصل اوساسونا نیز به میدان رفته است و بازوبند
کاپیتانی این تیم را به عنوان کاپیتان دوم به بازو بسته است.
گذشته از موانع بزرگ انتقال وی به لیگ برتر از جمله داشتن قرارداد
با باشگاه اوساسونا ، مبلغ بالای رضایتنامه و تمایل این باشگاه به حفظ وی ،
از نظر قانونی نیز باید شرایط برای امضای قرارداد با این بازیکن ایرانی
بررسی شود.
آلبرت گریگوریان در این خصوص می گوید: در صورتی که
باشگاه اوساسونا مسعود را بازیکن آزاد اعلام کند، این انتقال عملی است
گریگوریان،
عضو کمیته برگزاری مسابقات گفت فقط در صورتی که اوساسونا شجاعی را بازیکن
آزاد اعلام کند این انتقال عملی می شود: فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران
تمام شده است و بنابراین طبق قوانین فیفا فقط دو بازیکن آزاد تا نیم فصل می
توانند با این تیم قرارداد امضا کنند. مسعود با اوساسونا قرارداد دارد و
به همین دلیل این انتقال عملی نیست.
با این حال هنوز مهلت نقل و
انتقالات اسپانیا به پایان نرسیده است و اگر آنها مسعود را بازیکن آتزاد
اعلام کنند این انتقال می تواند انجام شود. در غیر این صورت پرسپولیس نمی
تواند قراردادی با این بازیکن منعقد کند و آنها باید تا پایان نیم فصل اول
صبر کنند.
ایسنا:
بیشتر آدامسهایی که امروزه تولید میشوند مملو از مواد شیمیایی سمی،
رنگهای مصنوعی، مواد شیرین کننده و طعمدهندههای مصنوعی هستند.
به گزارش سایت اینترنتی ارگانیک، به رغم اینکه دندانپزشکان ادعا میکنند
جویدن آدامسهای بدون قند برای کاهش پلاک و پوسیدگی دندانها مفید است اما
در این مقاله هشت دلیل قانع کننده ارائه شده که شما را وادار میسازد این
عادت نامناسب و مضر را ترک کنید:
۱- جویدن آدامس فشار مضاعفی را بر غضروف ضربهگیر در مفاصل آرواره شما
وارد میکند و موجب میشود که تا پایان عمر در فک خود احساس درد و ناراحتی
داشته باشید. حتی عضلات آرواره ممکن است در اثر جویدن زیاد آدامس سفت شده و
موجب بروز سردردهای مزمن شوند.
۲ـ آدامس جویدن تاثیری در رفع بوی بد دهان ندارد چون معمولا بوی بد دهان
ناشی از یک مشکل گوارشی یا بیماری لثه یا دندان است که جویدن آدامس در
واقع این بوی بد را با طعم تند نعناع همراه کرده و آنرا تشدید میکند.
۳ـ آدامس جویدن، تولید دائمی بزاق را تحریک میکند. فعالیت غدد بزاقی
دهان برای چند ساعت متوالی، امری طبیعی نبوده و روی عملکردهای متابولیکی
بدن تاثیر نامطلوب میگذارد.
۴ـ افراد مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر باید از جویدن آدامس پرهیز کنند
چون این کار علائم سندرم را در آنها تشدید میکند و علت آن وارد شدن هوای
اضافی به داخل مجاری گوارشی هنگام آدامس جویدن است. این وضعیت در واقع
فشار بیشتری را به روده بیمار وارد کرده و نفخ و تورم روده را نیز تشدید
میکند.
۵ـ آدامس از پلیمرها و سایر مواد مصنوعی ساخته میشود که اگر ناگهان قورت
داده شود هضم آن بسیار دشوار بوده و دستگاه گوارش را با مشکل مواجه
میکند.
۶ـ بسیاری از آدامسهای بدون قند موجود در بازار با مادهای موسوم به
«آسپارتام» شیرین میشوند که مصرف آن با بروز سرطان، دیابت، اختلالات
نورولوژیک و حتی بروز نواقص مادرزادی مرتبط است.
۷ـ سایر آدامسها نیز که معمولا حاوی مقادیر زیادی قند شربت ذرت موسوم به
«فروکتوز» هستند علاوه بر بروز مشکلات و ناراحتیهایی مثل چاقی، دیابت و
سرطان، عامل اصلی پوسیدگی دندانها به شمار میآیند.
۸ـ افرادی که دائم آدامس میجوند اغلب برای از بین بردن استرس (به ویژه
در مورد افراد سابقا سیگاری) این کار را انجام میدهند بنابراین عامل
ریشهای اضطراب در آنها درمان نشده و ادامه مییابد.