مرکز آمار ایران با اعلام نرخ بیکاری ۱۲.۳درصد در سال 90 ،
خبر اعلام شده از سوی رئیس جمهور و وزیر کار را مبنی بر تایید قطعی یک
میلیون و 600 هزار شغل در همین سال را رد کرد .
|
|
در حالی که احمدینژاد در فروردین ماه امسال در خبری "خوشحالکننده" خبر از تایید قطعی یک میلیون و 600 هزار شغل جدید در سال 90 داده بود، گزارش جدید مرکز آمار ایران نشان میدهد که در سال 90 تنها 400 هزار شغل جدید ایجاد شده است! احمدینژاد در فروردین ماه امسال در جمع مردم بندرعباس خبر از تحقق ایجاد قطعی یک میلیون و 600 هزار شغل جدید در سال 90 داد و این آمار را خوشحالکننده دانست. رئیسجمهور
در این اظهارت با بیان اینکه در سال ۹۰ ایجاد ۲.۵ میلیون شغل هدفگذاری
شد، اعلام کرد: آماری که تا به حال درباره تحقق هدف ایجاد ۲.۵ میلیون شغل
در سال ۹۰ ارائه شده آماری خوشحالکننده است.
اما با وجود ارائه چنین آماری از سوی رئیسجمهور، امروز مرکز آمار ایران با ارائه گزارشی، نرخ بیکاری در سال 90 را ۱۲.۳درصد اعلام کرد. نتایج گزارشهای ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران نشان میدهد که تعداد بیکاران در کشور صرفا از ۳.۲ میلیون نفر در سال ۸۹ به ۲.۸ میلیون نفر در سال ۹۰ تقلیل یافته است.
|
بر اساس آمار رسمی ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران، دولت در سال 90 تنها موفق به ایجاد 400 هزار شغل جدید شده و در این آمار خبری از تحقق 2.5 میلیون شغل وعده داده شده که به گفته آقای احمدی نژاد بیش از یک میلیون و 600 هزار شغل آن هم تایید شده، نیست.
از سوی دیگر، عبدالرضا شیخ اسلامی اعلام کرده بود: "۲.۵میلیون شغل در سال گذشته در کشور ایجاد شد و سامانه رصد که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راهاندازی شده است در حال راستیآزمایی اشتغال ایجاد شده از استانهای مختلف کشور میباشد که آمار اشتغال پس از این راستی آزمایی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت."
حال با این آمار متفاوت که از سوی رئیسجمهور، مرکز آمار ایران و وزیر کار درباره میزان اشتغال ایجاد شده در سال 90 اعلام شده، تکلیف ایجاد اشتغال و جامعه بیکاران روشن است!
محمود احمدی نژاد شهریور پارسال نیز در جمع مردم شهر مرزی گرمی گفته بود : دولت تصمیم گرفته است در یک برنامه ضربتی و انقلابی و با بسیج تمام امکانات کشور برای دو سال متوالی 2.5 میلیون شغل در کشور ایجاد کند تا در پایان سال 91 معضل بیکاری به طور اصولی برطرف شود.
احمدی نژاد در این رابطه تاکید کرد: البته برخی اینگونه اقدامات را نشدنی معرفی می کنند و چنین ادعا دارند که دولت به دنبال اهداف بزرگ است که در پاسخ به آنان باید گفت ملت بزرگ ایران از ظرفیت های عظیمی برخوردار است و دولت ها موظف هستند تصمیمات خود را متناسب با بزرگی ملت ایران انتخاب کنند.